سرمایه گذاری|کسب و کار| کسب ثروت | عشق | موفقیت | روابط عاطفی|‌ محصولات آموزشی | دوره‌ آنلاین | قانون جذب

جذب مرگ شوهر بد

سمیه قنبری
1398/08/06 00
لینک مستقیم
تو رو خدا بهم نگین باهاش کنار بیا به خوبیهاش فکر کن به خوبی های رابطه تون فکر کن که هر چه سعی میکنم چون اون خودش در مدار بدی قرار داره نمیشه مدام در حال بدی کردن هستش، شده یک هفته تمام با من کلامی حرف نزده و بعد یه دعوای اساسی سر یه موضوع کوچیک راه میاندازه بعد کتکم میزنه بچه هشت ساله مون رو میزنه و تحقیر میکنه و اعتماد به نفسش رو به لجن میکشه، نمیتونم هم طلاق بگیرم چون با یه چادر سرم پرتم میکنه بیرون. منم جز خونه پدری که حامی م نیستن جایی رو ندارم برم و باید یک عمر سرکوفت اونا رو تحمل کنم. دلم میخواد بمیره این مرد. انقدر به مرگش فکر میکنم که آخر سر رخ بده. انقدر حجله ای که براش نصب کردن سر کوچه مون تجسم میکنم که تبدیل به واقعیت بشه. اونوقت خدا رو هزاران بار شکر میکنم که آرامش رو به من و پسرم هدیه داد. ازش ممنونم که ما رو از زندانی که این مردی که دچار مشکلات روحی و روانیه برامون ساخته آزاد کرده اونوقت مثل پرنده پر میکشیم من و بچه م. خدا رو شکر میکنیم. الانم شاکر خدا هستم به خاطر نعمت پسرم، به خاطر نعمت سلامتی ش، به خاطر نعمت درآمد حلالم، به خاطر سلامتی و زیبایی و جوونی خودم هزار بار شاکرم. دعا کنید شما هم برام این مرد وجودش به هیچ دردی نمیخوره خدا شفای خیر بهش بده و ببرتش پیش خودش تا بلکه اونجا مسیر سیر و سلوکش رو طی کنه من و پسرم هم حلالش میکنیم و از خدا میخوایم اونم از گناهش بگذره. از همه خواننده ها التماس دعا دارم. دعا کنید برام همونطور که دلم میخواد زندگی م پیش بره.

برای پاسخ به تاپیک، ابتدا باید وارد سیستم شوید

مرتاض
1399/02/08 00
لینک مستقیم

سلام من شما را راهنمایی می کنم بر روی جواب من خوب دقت کنید

احتمالا خود شما هم یک جا هایی مقصر هستید باید با همسرتان صحبت کنید آیا با همسر خود صحبت هم می کنید

آخرین بار که با همسر خود صحبت کردید کی بوده است

زن و مرد از لحاظ روحی به یکدیگر نیازمند هستند از لحاظ روحی و روح

شما زن و مرد یکدیگر را با آثار منفی تغذیه می کنید فکری را که شما نسبت به شوهرتان دارید متقابل است

احتمالا شوهر شما هم به فکر مرگ شماست چه باید کرد؟

باید مساله ریشه یابی شود ولی از لحاظ روحی شما می توانید با تمرکز مشکلات را حل کنید

اول خروج آثار منفی در حالت20  دقیقه سجده سعی می کنید افکار منفی را از ذهن خود خارج کنید ذکر لااله الا الله و لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم را بگویید خوب آثار منفی را از خود خارج کنید

دوم جذب آثار مثبت به تعداد 2000 بار به صورت غیابی یعنی زمانی که همسر شما نیستند می گویید دوستت دارم

این کار را هر روز تکرار کنید تا نتیجه بگیرید

نقل قول 
ارسال سوال جدید معرفی بخش پرسش و پاسخ

دسته بندی سوالات

محبوبترین سوالات این ماه

پربازدیدترین سوالات

الهام محبی

الهام محبی

1397/10/06

چگونه عزت نفس خودمون رو تقویت کنیم؟

سمیه قنبری

سمیه قنبری

1398/08/06

جذب مرگ شوهر بد

روشا ف

روشا ف

1398/10/27

بهبود روابط

برترین پاسخ دهندگان

خبرنامه سایت

با عضویت در سایت از مطالب ویژه ، آخرین اخبار ، دانلودهای رایگان و امکانات ویژه بهره مند شوید

به جمع کاربر ما بپیوندید