سرمایه گذاری|کسب و کار| کسب ثروت | عشق | موفقیت | روابط عاطفی|‌ محصولات آموزشی | دوره‌ آنلاین | قانون جذب

نشانه های برخورد با افراد سخت گیر و روش برخورد با آنها

نشانه های  برخورد  با افراد سخت گیر و روش برخورد با آنها
چکیده این مطلب : انتشار : 1397/05/20 1 نظر

افراد سرسخت همه جا هستند داخل بانک داروخانه اداره اگر متوجه نشویم که با افرادی که سر و کار دارید سرسخت هستند البته ممکن است به طور منفی جذب آنها شوید و روزتان را خراب کنید چشمان خود را باز کنید تا رفتارهای آنها را ببینید.

نشانه های برخورد با افراد سخت گیر و روش برخورد  با آنها
 
باور داشته باشید یا نه شما هم می‌توانید در رویارویی با افراد سخت گیر و دشوار آرامش خود را حفظ کنید، چالش موجود را بی‌اثر کنید و متانت و وقار خودتان را حفظ کنید. پس با ما همراه باشید تا 20 روش ماهرانه برای برخورد با افراد سخت گیر و دشوار را به شما یاد بدهیم.

افراد سخت گیر همه جا هستند داخل بانک داروخانه اداره اگر متوجه نشویم که با افرادی که سر و کار دارید سرسخت هستند البته ممکن است به طور منفی جذب آنها شوید و روزتان را خراب کنید چشمان خود را باز کنید تا رفتارهای آنها را ببینید.


نشانه های افراد سخت گیر

 

    آنها در صورتی برایتان کار انجام می دهند که در ان منفعتی باشد

حتما تا به حال چنین افرادی را دیده اید این افراد معمولا دوست دارند کاری انجام بدهند اما در صورتی که شما برایشان کاری انجام داده باشید این افراد منفعت طلب هستند اینگونه افراد وقتی برای تان کاری انجام می دهند تند تند به شما یادآوری می کنند وبه دنبال راهی هستند که برایشان جبران کنید.

 

دلخوش

•    دوست دارند همه چیز برای خودشان باشد

آنها همیشه دوست دارند مرکز توجه باشند و همه صحبت ها در مورد آنها باشد و کمتر از بقیه در مورد کارهای شان سوال می کند آنها خودخواه خودشیفته و پرازایده اند


•    آنها مدام شکایت ، سرزنش و غیبت می کنند

اینگونه افراد درباره همه چیزمی نالند و دیگران را برای موقعیتی که در آن هستند سرزنش می کنند و از بدگویی دیگران لذت میبرند این گونه افراد قابل اعتماد نیستند انها داستان پردازی وهوچی گری میکنند که بیشتر جذاب به نظر بیایند.


•    آنها همیشه نقش فرد قربانی را بازی می کنند

افراد سخت گیر همیشه نقش قربانی را بازی می کنند برای آنها مهم نیست در چه موقعیتی قرار دارند همیشه دنبال ترحم دیگران هستند و از مسئولیت سرباز می زنند و داستان را برای جلب توجه بازگویی می کنند این گونه افراد زندگی نادرستی دارند اگر مراقب نباشید براحتی جای شما را میگیرند.


برخورد با افراد سخت گیر

همه ما در چنین شرایطی با شهامت تلاش می‌کنیم تا برای یک فرد کاملا سرسخت استدلال هایی عقلانی بیاوریم و او را قانع کنیم. چنین شرایطی معمولا آزار دهنده، دیوانه‌کننده و برخی اوقات هم ترسناک است. حقیقت این است که شما نمی‌توانید یک فرد غیرمنطقی را با استدلال و منطق قانع کنید. با این وجود، روش هایی اثبات شده وجود دارد که با استفاده از آنها بهتر می‌توانید این موقعیت‌های تند و زننده را مدیریت کنید.

من در نتیجه سال‌های طولانی کار در بیمارستان روشی را یاد گرفته ام که از نظر تکنیکی ” تشنج زدایی کلامی” نامیده می‌شود. هرسال ما برای رفع تشنج در موقعیت‌های دشوار و سختی آموزش می‌دیدیم که در آنها یک بیماریا یکی از اعضای خانواده او یا حتی یکی دیگر از همکاران ما به شدت عصبانی و ظاهرا غیرقابل کنترل می‌شد.

آنچه که در ادامه می‌خوانید روش هایی است که تیم‌های حرفه‌ای مداخله در بحران بکار می‌برند و شما هم می‌توانید آنها را فرا بگیرید. شما می‌توانید از این روش‌ها در برخورد با رییس، مشتری، اعضای خانواده یا حتی یک غریبه استفاده کنید. به یاد داشته باشید که: هرچه رابطه نزدیک تری با فرد مورد نظر داشته باشید، اطلاعات بیشتری در مورد آنچه که بهترین تاثیر را خواهد داشت و موجب آرام شدن اوضاع خواهد شد را در اختیار خواهید داشت.

شاید این راه‌حل‌ها در ابتدا غیرطبیعی به نظر برسند. وقتی با فردی برخورد می‌کنید که رفتاری غیرمنطقی و غیرقابل قبول نشان می‌دهد، مرکز پاسخ گویی ترس در مغز شما(the fight-flight-freeze part) فعال می‌شود. این بخش مغز نمی‌تواند بین یک مشتری که بر سر شما فریاد می‌زند یا یک سگ وحشی که می‌خواهد به شما حمله کند تفاوتی را تشخیص دهد.

استفاده از ذهن هوشیار و خودآگاه شما برای از بین بردن تشنج در چنین موقعیت هایی به شما بستگی دارد. برخی از این روش‌ها کلی هستند و همه جا عمومیت دارند و ایجاد یک تصویر ذهنی جدید را پیشنهاد می‌کنند. برخی دیگر از آنها بگونه‌ای خاص تر به شما توصیه می‌کنند که چه کاری را در لحظه انجام دهید.


1. گوش دهید


گوش دادن نخستین گام برای روبه‌رو شدن با افراد غیرمنطقی است. هرفردی دوست دارد که احساس شنیده شدن را تجربه کند. تا زمانی که فرد مقابل شما احساس تایید شدن را تجربه نکند هیچ اتفاق مثبتی رخ نمی‌دهد. به هنگام گوش دادن کاملا بر آنچه که دیگری می‌گوید متمرکز شوید نه آنچه که خودتان در گام بعدی می‌خواهید بگویید.


2.    آرام بمانید

وقتی موقعیتی سرشار از بار احساسی است، بهره بردن از گرمای آن لحظه کار آسانی است. نفس کشیدن خود را رصد کنید. نفس هایی آرام و عمیق بکشید.



3. قضاوت نکنید

شما از تجربه درونی فرد مقابل چیزی نمی‌دانید. این احتمال وجود دارد که وقتی فردی به شکل غیرمنطقی رفتار می‌کند احتمالا گونه‌ای احساس ترس یا آسیب‌پذیری را تجربه می‌کند.


4. به فرد مورد نظر احترام بگذارید

مهم نیست که فرد مقابل با شما چگونه رفتار می‌کند. رفتار تحقیرآمیز شما هیچ تاثیری در برطرف کردن وضعیت موجود نخواهد داشت.


5. نیاز پنهان فرد مقابل را پیدا کنید

این فرد می خواهد چه چیزی را واقعا به‌دست آورد؟ او از چه چیزی دوری می‌کند؟


6. در اطراف خود فردی را پیدا کنید که می‌تواند به شما کمک کند

اگر در محل کارتان هستید و با یک مشتری مزاحم روبه‌رو شده اید، به سرعت از یکی از همکاران خود در آن نزدیکی کمک بخواهید.

 

افراد سخت گیر

7. تقاضای موافقت و پذیرش نکنید

مثلا اینکه وقتی از فردی که آشفته و پریشان است بخواهید که ساکت شده و آرام باشد در واقع او را خشمگین تر می‌کنید. در عوض، از او بپرسید که چه چیزی او را آشفته و خشمگین کرده است و به او اجازه دهید که خودش را خالی کند.


8. گفتن جمله هایی مثل ” می‌فهمم” معمولا همه چیز را بدتر می‌کند

بجای این جمله بگویید: ” بیشتر توضیح بده تا بتوانم بهتر مسئله را درک کنم”


9. لبخند نزنید. لبخند شما در این شرایط نشانه تمسخر است

اگرچه گاهی اوقات خنده و شوخی می‌تواند از شدت اوضاع کم کند اما غالبا این روش خطرناک است و ممکن است نتیجه‌ای معکوس داشته باشد.



10. رفتار تدافعی نشان ندهید

این کار سختی است. بطور طبیعی شما از شنیدن کلمات زشتی که دیگری می‌گوید یا چیزهایی که می‌دانید درست نیست لذت نمی‌برید. در این شرایط تمایل دارید که از خودتان دفاع کنید. اما فرد مقابل آنچنان داغ کرده است که این روش جوابگو نخواهد بود. به یاد داشته باشید که این مسئله ربطی به شما ندارد. آن را مسئله‌ای شخصی ندانید. (هرچند که حرف زدن راحت تر از عمل کردن است.)


11. جواب خشم را با خشم ندهید

بالا بردن صدا، نشان دادن با دست یا بی‌حرمتی‌های کلامی به فرد مقابل تنها اوضاع را وخیم تر می‌کند. از صدایی آرام، یواش و یکنواخت استفاده کنید. سر دیگری داد نزنید. صبر کنید تا فرد مقابل شما نفسی بکشد سپس شما صحبت کنید.

 

بحث نکنبد

12. بحث کردن را فراموش کنید

سعی کنید اصلا با فرد مقابل خود بحث نکنید. سعی در متقاعد کردن او نداشته باشید چرا که این کار هم انرژی شما را می گیرد و هم بی فایده است.


13. از فرد مقابل بیشتر فاصله بگیرید

شاید بطور غریزی بخواهید که دستهای خود را دور بازوهای او حلقه کنید یا به هر روش مشابهی در چنین شرایطی فرد مقابل را آرام کنید. اما درصورتیکه او کاملا آشفته و خشمگین باشد، از تماس بدنی خودداری کنید زیرا ممکن است تعبیر نادرستی به همراه داشته باشد.


14. به چند جمله جادویی متوسل شوید

گفتن جمله هایی مثل ” متاسفم” یا ” من این موضوع را حل می‌کنم” می‌تواند تاثیر زیادی در از بین بردن تشنج در موقعیت‌های سخت داشته باشد.



15. حد و مرزها را مشخص کنید

اگرچه برخی از روش‌های بالا فرد مقابل را تشویق به گوش دادن و حرف زدن می‌کند اما شما هم حق دارید که قاطع و جسور باشید و بگویید: ” لطفا با من به این روش حرف نزن”.


16. به الهامات درونی خود اعتماد کنید

اگر این ندای درونی را می‌شنوید که به شما می‌گوید: ” داری سقوط می‌کنی”، آماده باشید تا کاری را انجام دهید که به شما کمک می‌کند و شما را در امان نگه می‌دارد. به دنبال راهی برای خروج از این وضعیت باشید.


17. یک پاسخ راه‌حل همه مسائل نیست

شما باید انعطاف پذیر باشید. اگرچه این روش‌ها در تضعیف شرایط سخت و دشوار موثر هستند اما هر فردی منحصر بفرد است و ممکن است پاسخ متفاوتی نشان دهد.



18.مذاکره کنید

پس از اتمام این موقعیت دشوار، با فرد دیگری در مورد آنچه که اتفاق افتاده است گفت‌وگو کنید.


19. استرس را رها کنید

باید واکنش‌های طبیعی خود را برای مدتی متوقف کنید. اکنون زمان تخلیه بخشی از آدرنالین‌های سرکوب شده است. می‌توانید دویدن را امتحان کنید یا سگ خود را به پیاده روی ببرید. اجازه ندهید که احساسات در بدنتان حبس شوند.


20. برای عبور از یک موقعیت آزار دهنده به خودتان امتیاز بدهید

وقتی دیگری رفتار بدی را نشان می‌دهد، رفتار نکردن مثل یک آدم احمق و نادان انرژی فراوانی از شما می‌گیرد. از این مرحله غافل نشوید.
 

منبع:psychologytoda

 

دانلود PDF مقاله :نشانه های برخورد باافراد سخت گیر وروش برخورد باآنها

نظرات

میترا وحدتی
۱۳۹۷/۱۰/۱۸۰۰
پاسخمقاله ی خوبی است

خبرنامه سایت

با عضویت در سایت از مطالب ویژه ، آخرین اخبار ، دانلودهای رایگان و امکانات ویژه بهره مند شوید

به جمع کاربر ما بپیوندید