 ریزی-کارهای-روزانه.jpg)
برنامه ریزی کارهای روزانه منزل؛ چطور از روزمان بیشترین بهره را ببریم؟
انجام کارهای روزانه منزل؛ هیچکس از انجام امور روزانه منزل خوشحال نمیشود، چراکه انجام این کارها باعث اتلاف وقت گرانبهای افراد میشود.
12,536 بازدید مطالعه بیشتر ...
علائم ظاهری فرد معتاد موقعی که اعتیاد شدت گرفته باشد به راحتی قابل تشخیص است اما در این مرحله درمان و ترک وابستگی نیز سخت تر است و آسیب های وارده بیشتر از اوایل اعتیاد است.پس بهتر است با علائم ظاهری فرد معتاد در اوایل اعتیاد نیز آشنا شوید تا پیش از آن که کار از کار بگذرد، عزیزان خود را از مهلکه اعتیاد نجات دهید.
علائم ظاهری فرد معتاد موقعی که اعتیاد شدت گرفته باشد به راحتی قابل تشخیص است اما در این مرحله درمان و ترک وابستگی نیز سخت تر است و آسیب های وارده بیشتر از اوایل اعتیاد است.
پس بهتر است با علائم ظاهری فرد معتاد در اوایل اعتیاد نیز آشنا شوید تا پیش از آن که کار از کار بگذرد، عزیزان خود را از مهلکه اعتیاد نجات دهید.
احساس سرخوردگی، شکست های عاطفی و کاری، احساس مفید نبودن و داشتن خلاء زیاد در زندگی شخصی، اعتماد به نفس پایین و …
همه این موارد هر کدام به تنهایی می توانند دلیل معتاد شدن یک فرد باشد.هر چند بعضی ها اعتقاد دارند بعضی افراد ذاتا معتاد به دنیا می آیند.
اعتیاد به اکثر مواد مخدر از جمله خود تریاک، قبل از اینکه آسیب جدی به ظاهر شخص بزند در حالت عادی از طریق آزمایش قابل تشخیص است.
یایسگی در زنان
ضایعات جلدی و خارش
تکرر ادرار
اختلالات بینایی
اختلال خواب
گیجی
خستگی و ضعف عمومی از جمله علائم مصرف بیش از حد ترامادول است.
لاغری بیش از حد، افتادگی پوست صورت، خواب آلودگی مدام، ایجاد اختلال در امور روزمره و زندگی شخصی، دوری از خانواده، از جمله شایع ترین علائم یک فرد معتاد است.
شیشه چون در فعالیت های مغزی تاثیرات شیمیایی می گذارد، نشانه های مصرف آن به صورت اختلالات روانی و رفتارهای ناخوشایند بروز می کند.
حالاتی مثل پرخاشگری
سوظن
بدبینی
افسردگی
بی تدبیری
عدم آرامش دیگر حالات مصرف این ماده مخدر هستند.
خیلی از خانواده هایی که یکی از اعضای آنها گرفتار سوءمصرف مواد است و می خواهد این سوءمصرف را ترک کند، نمی دانند باید چگونه با او برخورد کنند تا بتواند دوران سخت ترک را هرچه سریع تر و ساده تر پشت سر بگذارد. در این مطلب، اشاره ای به ادبیات و نوع رفتار با افرادی که قصد ترک سوءمصرف مواد مخدر یا محرک را دارند، خواهیم داشت.
معتاد تکلیف اش با خودش معلوم است. هدف اول و آخرش رسیدن به مواد است. تکلیف اش با ما هم مشخص است، باید تحمل اش کنیم و البته کارت سوخت اش را شارژ کنیم . اما مساله اینجاست که اغلب، تکلیف ما با او معلوم نیست. یعنی نمی دانیم جدای از ترک دادن، با چنین آدمی باید چه کار کنیم. روی همین اصل است که به طور مثال، علاوه بر 24 تهرانی که هر ماه بر اثر اعتیاد می میرند، باید درصدی از مرگ های دیگری که بر اثر دق کردن یا سکته است را هم به حساب این غول گذاشت.
- سرخ شدن چشمها
- نگاههای مات به مدت طولانی
- نامفهوم و جویده شدن طرز صحبت
- عدم تعادل در حرکات
- کم شدن توجه به نظافت
- محلهای متعدد تزریق سرنگ در بدن
- غیبتهای مکرر از کلاس درس و کاهش علاقه به تحصیل
- بی قراری شدید
- تغییرات ناگهانی خفلق
- به مشام رسیدن بوهای غیر عادی از دهان یا لباس
- وجود سوزنها و سنجاقهای سیاه شده، قاشق خمیده و دود گرفته و ورفق آلومینیومی
- لولههای خالی خودکار، کبریت نیم سوخته در محلهای غیر معمول
- طولانی شدن زمان ماندن در دستشویی و حمام
- ناپدید شدن بعضی اشیاء در خانه
- خواب آلودگی
- تغییر دوستان
- تأخیر در حرکات و کند شدن رفتارها
البته به یاد داشته باشید که این علائم حتما نشان از اعتیاد فرد ندارد و تنها روشی ضمنی برای حدس این موضوع است .
هنگامی که با یک فرد معتاد صحبت می کنیم ممکن است حرفی بزنیم که او را ناراحت کند و شانس برقراری ارتباط موثر و سازنده با او را از بین ببریم. طبیعی است که ما به عنوان خانواده او قصد داریم تا برای ترک اعتیاد و بهبودی از آن به فرد معتاد کمک کنیم؛ اما در وضعیت حساس و سختی قرار داریم و ممکن است نگرانی و عصبانیت ما باعث شود تا طرز صحبت کردن ما با او، نتیجه معکوس داشته و فقط باعث وخیم تر شدن اوضاع شود.
همواره این احتمال وجود دارد که ما حرفی به عزیز معتادمان بزنیم که غیر سازنده باشد، یعنی به جای اینکه او را به بهبودی و پاک شدن تشویق کند باعث شود که او برای ادامه مصرف مواد بهانه تراشی کرده و هیچ علاقه ای برای ترک اعتیاد از خود نشان ندهد.
قهر کردن با او .
صحبت کردن با حالتی حق به جانب.
مقصر دانستن او برای همه مشکلات و بدبختی های خانواده.
تحقیر او به خاطر اعتیاد یا بی مسئولیتی.
حمایت ناسالم.
نزنید، اعتراف نگیرید، شکنجه نکنید.
جنگ و مرافعه با فرد معتاد، کاری بسیار ساده و در عین حال بی نتیجه ای است. ما به تدریج عادت می کنیم که همه هوش و حواس خود را روی رفتارهای ویرانگر او و مصائب و بلاهایی که بر سر خانواده آورده است متمرکز کنیم. از بر شمردن مصیبت هایی که فرد معتاد بر سر زندگی خودش و ما آورده است خسته نمی شویم و چنین تصور می کنیم که اگر آنها پاک شوند، همه مشکلات و گرفتاری های ما نیز حل می شود ودیگر در زندگی هیچ مشکل و غصه ای نخواهیم داشت. این طرز تفکر نشان می دهد که نه تنها عزیز معتاد ما از بیماری اعتیاد رنج می برد، بلکه خود ما نیز تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته ایم.
تک تک اعضای خانواده وظیفه دارند که با شرکت کردن در جلسات رایگان و محرمانه انجمن های حمایت از خانواده معتادان، برنامه بهبودی خود را آغاز کرده و اجازه ندهند که آنها نیز مانند فرد معتاد قربانی بیماری اعتیاد شوند. زمانی که با عقل و منطق و از دیدگاه بهبودی و اصول برنامه های 12 قدمی به فرد معتاد نگاه کنیم، خواهیم توانست خودمان را از تاثیرات و پی آمدهای دردناک زندگی در کنار فرد معتاد نجات دهیم. وقتی طبیعت و ماهیت بیماری اعتیاد را بشناسیم و از ناتوانی خودمان در کنترل این بیماری با خبر شویم، بهتر می توانیم با فرد معتاد ارتباط برقرار کنیم. وقتی این تصور باطل را کنار بگذاریم که می توانیم فرد معتاد را به قطع مصرف مواد وادار کنیم، قدرت آن را پیدا خواهیم کرد که بر اساس واقعیتها و به دور از خشم و سرزنش کردن عزیز معتادمان، ارتباطی سازنده با او برقرار کنیم.
1) بپذیرید که عزیز شما از بیماری اعتیاد رنج می برد و قدرت انتخاب و کنترل مصرف مواد را از دست داده است.
2) هر چند که دیدن عذاب کشیدن عزیزتان برای شما بسیار ناراحت کننده است، اما باید بگذارید تا او عواقب اعتیاد خود را تجربه کند، چون در این حالت احتمال تمایل به پاک شدن او بیشتر است.
3) باید بدانید که عزیز شما ممکن است از مصرف مواد دست بر ندارد و برای ادامه اعتیاد خود به هر شیوه ای متوسل شود.
4) حق دارید که از بابت معتاد شدن عزیزتان نگران باشید، اما باید بدانید که او برای بهبودی از این بیماری باید رنج و عذاب زیادی را تحمل کند.
5) در برخورد با آنها رفتاری صبورانه در پیش بگیرید. باید بدانید شما از آنها می خواهید از عادتی دست بردارند که یک عمر با آنها بوده است. دست برداشتن از اعتیاد به زمان نیاز دارد و یک شبه امکان پذیر نمی باشد.
6) وانمود نکنید که رفتارهای ویرانگر آنها را درک کرده و نادیده می گیرید، اما از انتقاد کردن از آنها به خاطر رفتارشان نیز خودداری کنید و سعی کنید تا صحبت های شما به بحث و جدل تبدیل نشود.
7) از سرزنش کردن و یا حمله کردن به آنها خودداری کنید؛ اما ضد و نقیض بودن حرف ها و کارهایشان را به آنها یادآوری کنید.
8) از دستور دادن، تهدید کردن، التماس کردن، رشوه دادن، تشویق کردن، یا مجبور کردن آنها به انجام کاری خودداری کنید. این گونه رفتارها باعث می شود تا اعتیاد فرد معتاد شدت بیشتری پیدا کند.
9) به جای اینکه به آنها امر و نهی کنید، از آنها بخواهید تا با شما در باره آنچه در ذهنشان می گذرد صحبت کرده و احساسات خود را برای شما بیان کنند.
اکثر افراد معتاد به علت تیپ شخصیتی و یا در دسترس بودن مواد مخدر معتاد شده اند.این تیپ شخصیتی شامل کم بود اعتماد به نفس، نا امیدی مفرط، شخصیت وسواسی و آسیپ پذیر و همچنین تمایل به تجربه شادی مفرط می باشد. این چنین تیپ شخصیتی به صورت ذاتی ناسازگار است و تعامل با آن کمی مشکل ولی ممکن است. بهتر است بدانید که با اعتیاد نمی توان کنار آمد و اگر قصد زندگی با فرد معتاد را دارید بدانید که برای ادامه زندگی ترک کردن اعتیاد ضرروری است. پس به دنبال راهی برای ترک آن باشید و به هیچ عنوان در مقابل این موضوع سازش نکنید. البته این فرآیند می تواند بسیار زمانبر بوده و باید از کارشناس مربوطه کمک گرفته شود.
گروه تحقیقاتی و آموزشی کرامت زاده
دانلودpdf مقاله :نشانه های اعتیاد چیست؟چگونه با یک فرد معتاد برخورد کنیم؟
انجام کارهای روزانه منزل؛ هیچکس از انجام امور روزانه منزل خوشحال نمیشود، چراکه انجام این کارها باعث اتلاف وقت گرانبهای افراد میشود.
12,536 بازدید مطالعه بیشتر ...امروزه بیشتر مردم با مفهوم استارتاپ آشنا هستند و میدانند که نحوهی «سرمایهگذاری»، در موفقیت یک استارتاپ نقش زیادی دارد و بنابراین یکی از مهمترین تصمیماتی است که باید در ابتدای راه گرفته شود. به طور معمول، تهیهی سرمایه برای یک شرکت به دو روش امکانپذیر است: «بوت استرپ» یا «جذب سرمایه». در روش بوت استرپ، بنیانگذاران یک شرکت، سرمایهی آن را به طور کامل به صورت شخصی تأمین کنند و از هیچ سرمایهگذار بیرونی کمک نمیگیرند.
3,743 بازدید مطالعه بیشتر ...تلگرام قرار است در یک عرضه اولیه خصوصی (Pre-ICO) بالاترین جذب سرمایه در تاریخ عرضههای اولیه را برای پلتفرم بلاک چین و ارز رمزپایه جدیدش رقم بزند. آنطور که در گزارش وبسایت TechCrunch آمده است، .....
4,784 بازدید مطالعه بیشتر ...همهی ما در زندگی با چالشهایی روبهرو میشویم. گاهی اوقات علیرغم تلاشی که میکنیم، به درِ بسته میخوریم و ناکام میمانیم. اما باید این را بهخاطر بسپاریم که شکست پایان کار نیست. حتما این جملهی معروف را شنیدهاید که «شکست مقدمهی پیروزی است»، اما آیا تابهحال به معنای واقعی آن فکر کردهاید؟
4,331 بازدید مطالعه بیشتر ...بیماریهای قلبی یکی از شایعترین علل مرگومیر در جهان هستند. کنترل برخی عوامل افزایشدهندهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی از جمله سن، جنسیت و سابقهی خانوادگی ممکن نیست، اما میتوان بخشی از عوامل خطرزا را با رعایت اقدامات پیشگیرانه کنترل کرد
1,996 بازدید مطالعه بیشتر ...تا به حال به این فکر کردهاید که چگونه خود را بشناسیم و اصلا شناختن خودمان چه مزایایی دارد؟ برای اینکه بتوانید بهتر خودتان را بشناسید، باید با شش عامل مهم که در خودشناسی نقش مهمی دارند، بیشتر آشنا شوید. شناخت این عوامل کلیدی و عمل کردن به آنها، به شما کمک میکند تا با شناخت بهتری در مسیر رسیدن به موفقیتهای شغلی، تحصیلی و شادی گام بردارید.
13,944 بازدید مطالعه بیشتر ...اگر بعد از زایمان کاری برای کاهش وزنتان نکنید امکان دارد که بعد از 15 تا 20 سال دیگر دچار اضافه وزن بیش از حد یا چاقی مفرط شوید. اما باید توجه داشته باشید که برای کاهش وزن بعد از بارداری حداقل 9 ماه زمان لازم است. پس باید صبور باشید. در این مقاله ما 66 توصیه برایتان داریم تا شما را به تدریج به وزن اولیهتان برگرداند.
3,167 بازدید مطالعه بیشتر ...امروزه یکی از بزرگترین دغدغههای فکری بشر در تمامی جوامع بیوفایی در ارتباطات زناشویی است. مسئلهای که بازهم باوجود پنهانگری هریک از زوجها مثل سوهانی روح آنها را میخراشد و گاهی حتی پس از سالها زندگی مشترک و مونس یکدیگر بودن به نابودی آن زندگی منجر میشود.
12,272 بازدید مطالعه بیشتر ...تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه تحقیقاتی و آموزشی کرامت زاده می باشد و هرگونه کپی برداری غیر اخلاقی بوده و پیگرد قانونی دارد
طراحی سایت و سئو توسط گروه تخصصی آرمانیک | مشاوره تبلیغات اینترنتی توسط مدیر وب